Trädgårdsröj och blomster stöld

Idag tänkte jag att jag skulle vara uppe med tuppen, tji fick jag och vaknade halv nio efter tio timmars sömn. Är inne i en period där jag är väldigt trött och berhöver väldigt mycket sömn. Brukar alltid ha en sån period under sen våren och sommaren. Nu är jag i alla fall uppe och sitter och dricker en kopp te och funderar på var jag ska plantera gårdagens växt fynd. Igår var jag nämligen hemma hos min lillebror där hela familjen samlades och hade en riktig röjarkväll i trädgården. Man får ju inte vara dum så jag erbjöd min hjälp i byte mot att jag fick ta med mig lite växter hem. När man som jag har flyttat till ett hus där det nästan bara finns en gräsmatta och man har ett stort trädgårdsintresse, då är man rätt desperat efter att få i lite växter i de nya rabatterna. 

Detta var vad jag fick med mig hem, murgröna, honungsros, klematis, hosta och snöbollsbuske. Håller verkligen tummarna på att allt tar sig och att det inom något år vuxit till sig riktigt bra.
 
Nu ska jag gå och göra mig iordning för ännu en dag i lille brors trädgård. Kommer kanske hem med lite mer blommor om jag har tur hehe.

RSS 2.0