Helgens loppisfynd

I helgen var jag på loppis och visst vill ni se vad jag fyndade? Tänkte väl det! Här är en bild på allt som köptes. Vi tar och tittar lite närmare också tycker jag! Vill bara påpeka att katten Svea inte är ett utav fynden utan bara en extremt nyfiken och efterhängsen katt.
Två blåvita möbeltyger, ett som ska få klä kökssoffan och ett som kommer få klä en mindre kökssoffa som jag vill ha i det framtida växthuset. Fyra påsar med tygbitar i olika färger till trasmattor fyndades också vid textilierna. De flesta är inte ihopsydda och nystade vilket betyder att jag inte kommer vara sysslolös om det blir regniga dagar på semestern.
Tre plåtar som kommer vara perfekta till mina försådder i vinter, lättare att vattna underifrån än att behöva vattna varje kruka för sig. Två metallskålar för matrester till hönsen blev det också. 
Kan inte bestämma mig om de bästa fynden var möbeltygerna eller dessa två tavlor. Fina är de i alla fall och tavlor är verkligen något som vi behöver på våra tomma väggar. Träställningen som jag tror från början har använts till vävning eller likande kommer användas som pedistal för att sätta stora krukor på. Har en lite högre sen innan där jag har en kruka med kryddor i, kommer bli fint att en lite mindre brevid också. 
 
Det var de loppisfynden, lamporna fick jag ingen bra bild på men den lilla skomakarlampan kommer bli perfekt i fönstret när vi gör om vår nuvarande gästtoa/tvättstuga till endast tvättstuga. Den stora kommer få stå i något fönster på övervåningen. 
Nu är klockan sent, eller ja, i alla fall tillräckligt sent för att gå och lägga sig om man inte har lyxen att ha semester än och måste gå upp innan klockan slår sex.

RSS 2.0