OBS! Nymålat!

I påskhelgen bestämde jag och Jesper oss för att äntligen måla över alla fondtapeter som fanns i lägenheten. Var egentligen inte något fel på dem men de kändes inte riktigt som "oss". Så vi åkte iväg och köpte färg, penslar, rollers m.m. och skaffade kattvakter för några dagar.
 
Innan vi började var det obligatoriskt med lite förebilder. Lite rörigt med den mönstrade tapeten och alla prydnadssakerna. 
 
 
När alla förebilderna var tagna var det bara att sätta igång! Här sitter jag och kämpar med att försöka få upp förpackningen till en roller. 
 
Efter några dagar när alla rummen var klara och allt var tillbaka på sina platser så ser det nu ut såhär i vardagsrummet. Så mycket bättre enligt mig! Känns inte alls lika rörigt och kladdigt ut som innan. 
De andra rummen får ni se någon annan dag. 

Tyger

För någon vecka sedan åkte jag, mamma och mormor till Kinna för att köpa på oss lite tyger. Jag köpte mest tyger som jag ska göra kuddfodral av. Är ju inte superbra på att sy så kuddfodral är ju perfekta att göra! Lite kul att ha saker som man gjort själv hemma så man inte köper allt färdigt. 
 
 
Detta var det jag kom hem med, plus lite till men det är ointressant och hemligt. Hade tänkt ha det blommiga och gröna tyget till kuddfodral till soffan. Tror nämligen de kommer bli superfint till vår ljusgrå soffa som borde komma vilken vecka som helst! Det svart/vit mönstrade var först tänkt att användas till en dyna i hallen men nu funderar jag istället på att kanske göra stolsdynor av det. Det blå/vita ska bli kuddfodral som ska pryda två stora kuddar som vi ska ha i sängen. Å till sist det röda som förhoppningsvis ska bli en kjol. Vi får se hur det blir, kommer antagligen behöva ha lite hjälp av mamma. 
Bob inspekterar och godkänner. Lyckade köp helt enkelt! 
 

RSS 2.0